Getuigenissen

De voorstelling Het Herderinnetje en de Schoorsteenveger is een speelse introductie voor zowel muziek als theater. Ze leert de kinderen eerste stapjes zetten om ritme aan te voelen en melodieën te horen. Doordat ze mogen meedoen concentreren ze zich enorm op de muziek en vervelen ze zich geen moment.

– Ann
Mama Sophia (5)

De muziekvoorstelling Het Herderinnetje en de Schoorsteenveger was echt FANTASTISCH! De kinderen (en wij!) waren mee vanaf het begin. Afwisselend actief, grappig, ontroerend mooi… En zoveel verschillende instrumenten! Wat zouden wij ook allen graag zo muzikaal zijn… het werkt aanstekelijk! Die kleurrijke instrumenten zakjes zijn een supertof idee, zouden alle scholen ook moeten hebben ;-). De kinderen deden het ook super met die kleurrijke partituur, hun nieuwsgierigheid was meteen geprikkeld en hun enthousiasme zo groot.

– Juf Silke, Juf Ilse en Juf Ingrid
Derde leerjaar, Sint-Vincentiusschool (Affligem)

Nog veel positieve reacties gehoord van de leerkrachten na de Zangmakers slotdag! O.a. hoe de workshop hen stimuleerde om in de klas meer te zingen op een ontspannen/speelse manier. Ze waren ook allemaal onder de indruk van de manier waarop je met de kinderen hebt gewerkt & wat je allemaal uit hen hebt gehaald. Merci!

– Juf Justine
BS De Wereldreiziger Antwerpen